Sámson Apartman Hajdúszoboszló
Igényes apartmanok és szobák Hajdúszoboszlón, a hajdúszoboszlói fürdőtől 300 méterre!

Hungarospa Strand

A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Nyaranta százezrek nyernek felüdülést a strand 13 medencéjében, köztük a hullám-, pezsgő-, gyerek- és élménymedencékben.

Az igazi szenzáció az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely 6200 m2-es vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. A fokozatosan mélyülő, hullámzó óriásmedence a csónakázótótól gáttal van elválasztva, látványát kalózhajó, világítótorony teszik teljessé. A kulináris élvezetekről számos csárda, gyorsétterem, fagyizó és egyéb vendéglátó egység gondoskodik a strandon. A hagyományos magyaros ízek mellett a modern táplálkozás hívei is találnak maguknak finom falatokat. A strand hátsó részében található a nudista sziget naturista vendégek részére.

Sportcentrum

A Mazsi Hungarospa Sportcentrum a strand területén belül, Csónakázó-tó partján fekszik, ahol hétféle sportág szerelmesei hódolhatnak kedvtelésüknek.
Térítésmentesen igénybe vehető sportpályák a fürdő belépő megváltása esetén: homokos röplabdapálya, homokos focipálya,betonos lábteniszpálya, street ball kosárlabda palánk, 2db betonos pin-pong asztal.
Térítési díj ellenében igénybe vehető sportpályák: 5 db salakos teniszpálya, műfüves sportsátor (tenisz és futball).
A strand több, mint 5 hektáros csónakázó taván lehetőség van csónakázni, vizibiciklizni.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Speciális igénye van, vagy nem tud dönteni? Küldjön érdeklődést és 1 órán belül megkapja személyre szóló ajánlatunkat.
Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal megkapja legújabb ajánlatokat, információkat.